de eerste foto van het 75 jarig jubileum concert

de eerste foto van het 75 jarig jubileum concert

Wat hebben we met elkaar een prachtige avond beleefd.

Lang kijk je er naar uit. Maanden van voorbereiding, en dan ……., zit het er al weer op.

Getuige de vele positieve reacties van onze gasten in een volle Catharinakerk, kunnen we terugkijken op een meer dan geslaagd jubileumconcert.

Onderstaande reacties  ontvangen per mail of app:

Citaat: ‘Compliment voor het prachtige concert van gisteravond. Geweldig mooi. Jullie zijn een mooi oplettend koor om te zien. Ook een fantastische dirigente. En een loepzuiver LUSCINIA, prachtig. Een jubileum om trots op te zijn. Gefeliciteerd’

Citaat: ‘We hebben erg genoten van het jubileumconcert. Het was een mooi afwisselend programma met moeilijkere en bekende nummers. Met mooie zang van behoorlijk niveau hoor! Ik kan me goed voorstellen dat je met plezier zingt bij zo’n groot mannenkoor geleid en uitgedaagd door een uitstekende dirigente. Het op een na laatste nummer was ook nogal een uitdaging, maar ze gaf alle partijen, solisten en organist en pianisten aan wanneer ze moesten inzetten. Ze had de volledige leiding van het geheel. Knap werk en mooi zuiver gezongen. Compliment voor alle koorzangers. Nogmaals gefeliciteerd met dit jubileum en dank voor dit prachtige concert afgesloten met het Halleluja van Händel.
Vooral in zo’n grote kerk, komt die extra binnen.

Citaat gastzanger: ‘Fantastische ervaring om te zingen voor zo’n volle kerk. Het was perfect georganiseerd. Het koor voelde als een TEAM’. Om terug te komen op het laatste citaat; voel je welkom om aan te sluiten bij dit prachtige team!

Het is ook al door de voorzitter gedaan, maar bij deze wil ik nogmaals onze gastzangers bedanken voor hun inzet en trouwe aanwezigheid op de repetities.

Leave a Reply

Your email address will not be published.