Mannenkoor zang in de Zonnekamp

Zelhems Mannenkoor zingt in de  Zonnekamp in Zelhem.

Medewerkers van de Zonnekamp en vrijwilligers bedankt. Wat was het fijn om te zingen in het Atrium van de Magnoliahof. Er waren veel toehoorders die hebben genoten van een mooi zangprogramma van het koor en het samen zingen van een potporie van bekende nederlandstalige liedjes,  Hierbij  alvast  een paar mooie foto’s. Gemaakt door Ina Wesselink. Dank je wel Ina.

Na de vakantie zal het  mannenkoor weer van  start gaan op donderdag 24 augustus in Cultureel centrum De Brink in Zelhem..   Dus een mooie gelegenheid voor mannen die ook van zingen houden om op donderdagavond 24 augustus  eens  een kijkje te komen nemen, en de sfeer eens te proeven binnen het koor .U Kunt dus   geheel vrijblijvend eens binnenlopen Dit kan  natuurlijk op elke donderdagavond  in het  Cultureel Centrum de Brink te Zelhem.  van 19.45-22.00  uur.