Mannenkoor in Amersfoort

Vrijdag 19 mei  bracht het Zelhems Mannenkoor een bezoek aan Amersfoort. Leden van het koor met partners en een aantal donateurs hebben genoten van een dag met mooi weer en een gezellig programma. Eerst was er ’s morgens een optreden in de prachtige  St. Joriskerk in Amersfoort. met zijn mooie akoestiek.  Waar de toehoorders konden genieten van de zang  van het koor.  Ondanks dat het koor niet helemaal compleet was klonk het goed, ook de zangers hebben ervan genoten. Dirigent Susanna en pianist Yvonne hebben zich kunnen uitleven tijdens een quatre-mains op de piano.  Ook hebben we kunnen genieten van een mooie boottocht door de grachten van de prachtige stad Amersfoort. De dag werd afgesloten met een heerlijk buffet bij restaurant “De Smoks” in Zelhem. Organisatie bedankt.