Gezellige Nieuwjaarsbijeenkomst Zelhems Mannenkoor

Een gezellige sfeer tijdens de Nieuwjaarsbijeenkomst op donderdag 19 januari voor leden, partners en donateurs. Voorzitter Bennie Wassink opende met een terugblik van de optredens in het afgelopen jaar.  Tevens met de mededeling dat het koor nog een aantal jaren kan blijven repeteren in de mooie zaal in CC De Brink. Dit was een applausje waard.

Met z’n allen werd er een toast uitgebracht en laten we hopen op een mooi,  gezond en muzikaal jaar.  Na de koffie met oliebollen kon men genieten van een prachtig optreden van het duo “Een en Ander” uit Zelhem met mooie schetsjes, zang en muziek. Wat de lachspieren danig in beweging bracht, en waar volop werd meegezongen.

De foto’s zijn gemaakt door Gerrit Wesselink, Voor meer foto’s  zie ook het fotoboek.