Sfeervolle kerstoptredens.

De kerstoptredens georganiseerd door het Zelhems Mannenkoor waren warm en sfeervol. Zondag 11 december was er de Kerstsamenzang in de Lambertikerk in Zelhem. m.m.v. trompetist Martin Hiddink, orgel Wim Does, piano Yvonne Beeftink. De algehele muzikale leiding was in handen van Susanne Veerman.

                         

Het kerstconcert was op 17 december in de grote zaal van Camping De Betteld.                           m.m.v. het Zelhems Mannenkoor en het Aaltens Chr. Mannenkoor,  allebeide koren o.l.v. Susanne Veerman, piano Yvonne Beeftink, koor Inspiration o.l.v. Marion Leentvaart, piano Jorien Mebelder en de koperblazersgroep van Chr. muziekverg.  Cresendo  uit Hengelo. Alle koren en de muziek  brachten afzonderlijk hun liederen ten gehore. Met als afsluiting een  gezamelijk optreden. 

Foto’s gemaakt in de kerk door Rob Verkerke en in de Betteld door Ina Wesselink.                     Kijk voor meer foto’s op de website in menu onder foto’s