Mooi Najaarsconcert Zelhems Mannenkoor

Zaterdag 1 oktober was er het Najaarsconcert van het Zelhems Mannenkoor m.m.v Popkoor Reborn uit Wichmond. Het was fijn voor beide koren om na de coronatijd weer op te mogen treden.  Er werd  een afwisselend programma ten gehore gebracht. Het publiek kon dan ook volop genieten van de beide koren. Een ieder met een eigen stijl, in een goed gevulde Remigiuskerk te Hengelo (g). Tot slot zongen beide koren nog samen als afsluiting Blowin’ in the Wind  en Prosit.  Dit omdat de avond stond in het teken van oktober als “Wijnmaand” en men kon dan ook in de pauze en na afloop genieten van een heerlijk glaasje wijn van Wijngaard De Oosthoek uit Zelhem. Er was een ontspannen en gemoedelijke sfeer. (Foto’s Ina Wesselink.) 

Het Zelhems Mannenkoor Pop koor RebornZelhems Mannenkoor samen met Reborn “Prosit”

Voor meer foto’s kijk bij foto’s 2022