Start Zangseizoen Zelhems Mannenkoor.

Het Mannenkoor ging na de vakantie op 25 augustus weer van start met de wekelijkse repetities op de donderdagavond van 19.45-22.00 uur. De wekelijkse repetities zijn in Cultureel Centrum De Brink, Stationsplein in Zelhem. Ook nu weer o.l.v. Susanna Veerman en de vaste pianiste Yvonne Beeftink.

Vooraf aan de 1e repetitie op zaterdag 20 augustus werd er als start van het nieuwe seizoen een gezellige barbecue georganiseerd voor leden en hun partners. Het was dit jaar op de boerderij van Herman en Heleen Nijenhuis in Halle. Onder stralende weersomstandigheden werd het een buiten gebeuren met een  barbecue  deze was perfect verzorgd door Marielle  van Osch. Ook was er een muzikale omlijsting.

Men gaat dan nu weer volop van start ter voorbereiding voor het najaarsconcert op zaterdag 1 oktober in de Remigiuskerk te Hengelo (g) Het koor Reborn uit Wichmond zal hieraan meewerken. Het thema van dit concert is: “Wijn”. (nader info volgt). Het Mannenkoor is op zoek naar versterking. Mannen die belangstelling hebben om eens een repetitieavond mee te maken zijn iedere donderdagavond vanaf 25 augustus van harte welkom. Kom dus geheel vrijblijvend eens binnenlopen tussen 19.45-22.00 uur in Cultureel Centrum De Brink in Zelhem.

Ook de stemperiode van de Rabobank Clubkas Campagne 2022 komt eraan!De stemperiode gaat van start op 5 september en duurt tot en met 27 september 2022.Bent u lid van Rabobank Graafschap, laat uw stem dus niet verloren gaan. Het Zelhems Mannenkoor is in ieder geval blij met uw stem.