Zelhems Mannenkoor “Op weg naar Kerst” kan niet doorgaan.

Alle optredens voor de kerst van het Zelhems Mannenkoor gaan in verband met de aangescherpte corona maatregelen helaas dit jaar ook niet door. De leden van het koor waren zeer verheugd om weer te repeteren en optredens te kunnen verzorgen, diverse optredens waren dus alweer gepland. Het koor was dus al volop in voorbereiding voor de kerst,.Zoals het Kerstconcert in de grote zaal bij camping de Betteld in Zelhem, en ook de jaarlijkse Kerstsamenzang in de Lambertikerk in Zelhem gaan dus niet door.  Ook zou het koor meewerken aan de kerkdienst op 1e kerstdag in de Remigiuskerk in Hengelo. Net als vorig jaar vind men het risico te groot om optredens te verzorgen.  Ook de repetities zijn voorlopig stop gezet. Het koor hoopt in het nieuwe jaar weer zo snel mogelijk te starten met de repetities. Laten we hopen dat het virus dan weer onder controle is, zodat er dan weer volop gerepeteerd kan worden, en het koor weer van zich kan laten horen. Wij houden u op de hoogte.