Zelhems Mannenkoor weer voorzichtig van start.

Het Zelhems Mannenkoor gaat op donderdagavond 8 juli na een periode van  verplichte rust weer voorzichtig van start met het uitoefenen van de mooie hobby, het repeteren en het zingen, in de grote zaal van Cultureel Centrum De Brink.  Nu er weer versoepelingen zijn kan dit weer, maar het koor houd zich wel aan de basismaatregelen met o.a. 1,5 meter afstand.

In overleg met dirigente Susanne Veerman en pianiste Yvonne Beeftink heeft men besloten om toch voor de vakantie al te beginnen. Iedereen staat te popelen,  nu zingen weer mag.

De twee eerste repetities zullen een uur duren van 19.45 – 20.45 uur. Om op deze wijze te voorkomen dat de stem na een lange periode van niet zingen overbelast raakt. Vanaf 22 juli hoopt het koor de normale repetities van 19.45-22.00 uur te hervatten om zich voor te bereiden op de nog nader aan te kondigen optredens, o.a. voor de Kerst.

Het koor kan inmiddels wel versterking gebruiken, dus een mooie gelegenheid voor mannen om eens vrijblijvend te komen kennismaken met het Mannenkoor op de donderdagavond om 19.45 uur in Cultureel Centrum De Brink in Zelhem. Dus van harte welkom.