Digitale donatie voor het Zelhems Mannenkoor.

Help cultuur en natuur dichtbij.

Deze week voert het Cultuurfonds actie voor lokale cultuur- en natuurorganisaties. Honderden koren, theaters, musea, muziekverenigingen en natuurorganisaties doen mee. Samen spelen ze een belangrijke rol om dorpen en buurten bruisender te maken.

Wij als  CMZ  wij doen ook mee. De hele netto-opbrengst is voor ons! Zou je ons willen steunen met een gift?

Als lokaal/regionaal koor verzorgen we optredens, zowel publiekelijk vrij toegankelijk, als in besloten situaties zoals in zorgcentra e.d.

Het Cultuurfonds voert actie voor lokale cultuur en natuurorganisaties. Zou je ook willen geven? Het komt terecht bij de organisatie waar ik nauw bij betrokken ben. Klik hier https://cultuurfonds.gift/c/mobiele-collecte-2021?p=44239205 voor meer informatie en geef eenmalig.

Namens Het Zelhems Mannenkoor Dank je wel!

 

Outlook voor Android downloaden