Zelhems Mannenkoor weer van start. Maar helaas, van korte duur.

Het was dus helaas maar van korte duur. Voor dit jaar zijn alle optredens en evenementen afgelast.  Jammer maar het is helaas niet anders. 

 

Wij als Zelhems Mannenkoor zijn op donderdagavond 3 september na een periode van bijna een half jaar verplichte rust weer voorzichtig opgestart met het uitoefenen van onze mooie hobby het repeteren en het zingen in de grote zaal van Cultureel Centrum De Brink.

De voorgeschreven regels werden goed uitgevoerd. Stoelen op gepaste afstand en een ieder op een vaste plaats.

Het eerste uurtje van de repetitie was voor de 1e en 2e tenoren. Nadat alles weer schoongemaakt en goed geventileerd was,  was het om 21.00 uur  de beurt aan de baritons en de bassen. Niet alle leden durfden het aan om aanwezig te zijn , en daar hebben we volledig begrip voor.

De dirigente Susanna Veerman was erg blij om zo weer met elkaar alweer wat te kunnen repeteren . Alhoewel het heel anders was als voorheen, was het toch heel erg fijn om met elkaar weer wat te kunnen zingen. Al is het dan ook op kleine schaal.

Op deze manier zullen we  een paar weken proefdraaien, daarna zal het bestuur bekijken wat er nog meer voor mogelijkheden zijn.

Maar in ieder geval het begin is er weer. Er zullen ongetwijfeld in de toekomst veranderingen en aanpassingen zijn. Laten  we hopen in positieve zin.