Zelhems Mannenkoor “even” weer bijeen in coronatijd

Het Zelhems Mannenkoor kwam op zaterdag 22 augustus  tijdens de coronaperiode weer een keertje bijeen. Het was een  bijeenkomst, bedoeld om elkaar even weer te zien. Na een  periode van ruim 5 maanden was het erg fijn om zo weer even bij elkaar te zijn,  al  kon er nog niet worden gezongen.  De organisatie had alles goed voorbereid en de 1,5 meter afstand werd goed gehanteerd. In de schuur bij Wim Klanderman was er koffie, een drankje en een hapje. Het bestuur wil in de komende week overleggen en beslissen of het mogelijk is om binnenkort  weer te gaan zingen. Ook dan zal er zeker rekening worden gehouden met de voorschriften. De voorzitter bedankte  Wim voor het beschikbaar stellen van de locatie en Jan, Chris en Johan voor het organiseren van deze fijne middag.