Afgelaste activiteiten bij het Zelhems Mannenkoor

Afgelaste activiteiten bij het Zelhems Mannenkoor.

Ook bij het Zelhems Mannenkoor, net zoals bij vele andere organisaties kunnen een aantal activiteiten i.v.m. Corona  geen doorgang vinden, waaronder de wekelijkse repetitieavonden. Hieronder volgen de afgelaste activiteiten. De verkoop van paaseieren voor de paasdagen ging niet door. Evenals de geraniummarkt, en de huis aan huis verkoop van de geraniums op zaterdag 9 mei. Het is erg jammer ook voor het spekken van de kas. Maar iedereen en dus ook onze vaste afnemers kunnen er wel op rekenen dat we er volgend jaar weer zijn.

Het Mannenkoor zou ook deelnemen aan het inloopconcert op Bevrijdingsdag, 5 mei bij Museum Smedekinck. Hier is al veel voorbereiding aan vooraf gegaan, maar helaas.  Inmiddels heeft de organisatie bekend gemaakt dat het Bevrijdingsconcert  nu op zaterdag 8 mei 2021 zal worden georganiseerd

Op 22 mei was er een uitstapje georganiseerd naar Elburg en omgeving, met o.a. een optreden in de Grote Kerk in Elburg. Op 13 juni zou het voorjaarsconcert plaatsvinden in cultureel centrum De Brink in Zelhem, samen met het Aaltens Mannenkoor. Een week later op 20 juni zou er een groot concert plaatsvinden in de Grote Kerk in Apeldoorn door de vier Mannenkoren die allen onder leiding staan, van Susanna Veerman. Ook is in overleg met  Zorghotel De Gouden Leeuw  besloten, om het optreden op donderdag 25 juni niet door te laten gaan.   Wij als Zelhems Mannenkoor hebben begrip voor deze hele situatie, en hopen dat, zodra de hele corona crisis weer tot het verleden behoort  wij dan ook, net als bij vele andere verenigingen, de wekelijkse repetitieavond en de diverse activiteiten weer doorgang kunnen vinden. Het Zelhems Mannenkoor wenst dan ook Iedereen veel gezondheid, kracht en sterkte toe in deze bijzondere en moeilijke tijd.