Afgelaste activiteiten bij het Zelhems Mannenkoor

Afgelaste activiteiten bij het Zelhems Mannenkoor.

Ook bij het Zelhems Mannenkoor, net zoals bij vele andere organisaties konden een aantal activiteiten i.v.m. Corona  geen doorgang vinden, waaronder de wekelijkse repetitieavonden. Hieronder volgen de afgelaste activiteiten. De verkoop van paaseieren,  de geraniummarkt,  Maar iedereen en dus ook onze vaste afnemers kunnen er wel op rekenen dat we er volgend jaar indien mogelijk er weer zijn.

Het Mannenkoor zou ook deelnemen aan het inloopconcert op Bevrijdingsdag, 5 mei bij Museum Smedekinck. Hier is al veel voorbereiding aan vooraf gegaan, maar helaas.  Inmiddels heeft de organisatie bekend gemaakt dat het Bevrijdingsconcert  nu op zaterdag 8 mei 2021 zal worden georganiseerd

Ook  was al  afgelast een uitstapje naar Elburg en omgeving,  het voorjaarsconcert  in cultureel centrum De Brink in Zelhem,  een groot Mannenkorenconcert  in de Grote Kerk in Apeldoorn, optreden in  Zorghotel De Gouden Leeuw. Ook gaan de optredens die gepland waren in de kerkdienst in het Slingeland Ziekenhuis en de Open Repetitieavond in het Heide Huus in Halle niet door.

Wij als Zelhems Mannenkoor hebben begrip voor deze hele situatie, en hopen dat, zodra het weer mogelijk is, in aangepaste vorm, de wekelijkse repetitieavond en de diverse activiteiten weer doorgang kunnen vinden. Het Zelhems Mannenkoor wenst dan ook Iedereen veel gezondheid, kracht en sterkte toe in deze bijzondere en moeilijke tijd.