Zingen Zonnekamp en uitreiken cadeau Yvonne

Mannenkoor zang voor de  bewoners van de Zonnekamp en omgeving.

Op donderdagavond 13 februari konden de bewoners van de Zonnekamp en omgeving  na een lange tijd weer genieten van de zang van het Zelhems Mannenkoor. In overleg met Prowonen kon er gezongen worden in de hal van de Magnoliahof. Deze ruimte is zeer geschikt voor zang.  Het was een succesvol optreden en ook de potporie van oud hollandse liedjes viel erg in de smaak. Er werd dan ook goed meegezongen door de vele aanwezigen. Dit is zeker voor herhaling vatbaar maar dan op een ander tijdstip in het jaar in verband met de temperatuur.

 .

 

Tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst werd Yvonne Beeftink gehuldigd voor 25 jaar verbondenheid met het Zelhems Mannenkoor als pianiste en repetitor. Het cadeau wat hierbij hoorde was toen nog niet klaar en zou later als nog worden overhandigd. Dit gebeurde dan ook afgelopen donderdagavond tijdens de repetitie van het koor. De voorzitter overhandigde Yvonne dan ook, als herinnering een glazen kunstwerk in de vorm van een vleugel met krukje. Dit viel bijzonder in de smaak en krijgt een speciaal plekje in haar woning.