Paas eieren actie.

Paaseieren actie Zelhems Mannenkoor.                                                                                                                                    

 Het Zelhems Mannenkoor  kan u  voor de Pasen voorzien van heerlijke  verse uitloop eieren

Van een zeer goede kwaliteit.  Er zitten 10 eieren in een doosje, 

Deze actie is bedoeld om de kas van het koor te spekken voor eventuele onvoorziene uitgaven.    

De eieren kunnen worden besteld bij de leden van het Mannenkoor  voor 4 april of  telefonisch bij  Jan Zeevalkink 0652481782, bij Chris Lubbers 0653679407 of bij Wim Reindsen  0610387297. Hierbij duidelijk het aantal doosjes en  uw naam en  adres opgeven . De eieren die bij de koorleden worden besteld, worden ook door de koorleden thuis bezorgd.

De eieren zullen dan voor de Pasen op donderdag 11 april 2019   afgeleverd worden.  U kunt de telefonisch bestelde eieren ook zelf  op halen en betalen op donderdag 11 april  tussen 14.00-15.00 uur in de theaterzaal van de Brink in Zelhem. Ingang achterom.