Open repetitieavond in Doetinchem

. Open Repetitieavond Zelhems Mannenkoor

Het Zelhems Mannenkoor is een begrip in de Achterhoek. Opgericht in 1949 en sindsdien uitgegroeid tot één van de grotere mannenkoren in de regio. 55 mannen onder leiding van twee dames: dirigent Susanna Veerman en pianiste Yvonne Beeftink.

Misschien bent u wel iemand die wel eens een keer  zou willen meezingen?

Op donderdag 15 november 2018 nodigen wij alle mannen die interesse hebben in zingen uit  op een open repetitie van het Zelhems mannenkoor. Voor deze repetitie mogen we gebruik maken van het Kerkelijk Centrum De wingerd, Bongerd 4, Doetinchem. Vanaf 19.30 uur bent u hier van harte welkom

Misschien ziet u er tegenop op naar een gewone repetitieavond te komen. Deze avond is bedoeld om u over de drempel te helpen.

Ook al vindt uzelf misschien niet;  maar toch kan ook uw stem een bijdrage leveren aan het unieke geluid van een koor. Door in het koor de individuele stemmen te ‘mengen’ door ze op de juiste plek te zetten, probeert de koorleiding  er een evenwichtig geheel van te maken. Noten lezen en de juiste ademhaling en zangtechniek krijg je in het koor geleerd.

In de pauze is er koffie of thee.

We hopen op deze avond dan veel belangstellenden te mogen begroeten. Maar ook toehoorders zijn van harte welkom. Dus ook dames.

Tot ziens op donderdag 15 november.

Zie ook www.zelhemsmannenkoor.nl