Gezellige Concertreis naar Joure

Zelhems Mannenkoor in Joure

Van vrijdag 25 t/m zondag 27 mei was het Zelhems Mannenkoor te gast in Joure.

Vanuit Zelhem vertrok men samen met de partners in een dubbeldekker naar Bolsward. Na de lunch werd er  een bezoek gebracht bij Sonnema Berenburg. Dit was  een interessante excursie. Het geheel geautomatiseerde bedrijf werd met een paar mensen draaiende gehouden.  De overnachtingen  waren in het  Hajé Hotel in Joure. ’s Avonds werd er een concert gegeven in het verzorgingshuis “Vegelin State” in Joure. Hieraan werd ook meegewerkt door  het Mannenkoor “Cantate Cum Gaudio” Zaterdag  gingen we met de rondvaartboot “Simmerwille” de Friese wateren op.  Ook hier werd weer diverse keren gezongen. Mede door het prachtige weer was dit erg mooi. Zaterdagavond was er voor de koorleden en partners een gezellige avond op het  terras van het Hajé Hotel.

Zondagmorgen was er dan de medewerking in de eredienst in de PKN Kerk “De Oerdracht” in Joure.

Deze dienst werd bezocht door ongeveer 350 personen.

De voorganger in deze prachtige dienst was Ds. Christien Ferrari, voormalig predikant van de Gem. Hengelo (g). Waar wij het geheel  hebben afgesloten met een klein koffieconcertje in de kerk. De optredens waren o.l.v. Susanna Veerman  en Yvonne Beeftink.   Daarna gingen we via een toeristische route  weer naar Zelhem waar bij Ellen’s restaurant deze zeer geslaagde dagen werden afgesloten met een heerlijk buffet.

verzorgingshuis Vegelin State in Joure
op de kade in Woudsend
In de kerk Oerdracht in Joure