Categoriearchief: “De meest recente berichten”

Gezellige Nieuwjaarsbijeenkomst Zelhems Mannenkoor

Een gezellige sfeer tijdens de Nieuwjaarsbijeenkomst op donderdag 19 januari voor leden, partners en donateurs. Voorzitter Bennie Wassink opende met een terugblik van de optredens in het afgelopen jaar.  Tevens met de mededeling dat het koor nog een aantal jaren kan blijven repeteren in de mooie zaal in CC De Brink. Dit was een applausje waard.

Met z’n allen werd er een toast uitgebracht en laten we hopen op een mooi,  gezond en muzikaal jaar.  Na de koffie met oliebollen kon men genieten van een prachtig optreden van het duo “Een en Ander” uit Zelhem met mooie schetsjes, zang en muziek. Wat de lachspieren danig in beweging bracht, en waar volop werd meegezongen.

De foto’s zijn gemaakt door Gerrit Wesselink, Voor meer foto’s  zie ook het fotoboek.  

Sfeervolle kerstoptredens.

De kerstoptredens georganiseerd door het Zelhems Mannenkoor waren warm en sfeervol. Zondag 11 december was er de Kerstsamenzang in de Lambertikerk in Zelhem. m.m.v. trompetist Martin Hiddink, orgel Wim Does, piano Yvonne Beeftink. De algehele muzikale leiding was in handen van Susanne Veerman.

                         

Het kerstconcert was op 17 december in de grote zaal van Camping De Betteld.                           m.m.v. het Zelhems Mannenkoor en het Aaltens Chr. Mannenkoor,  allebeide koren o.l.v. Susanne Veerman, piano Yvonne Beeftink, koor Inspiration o.l.v. Marion Leentvaart, piano Jorien Mebelder en de koperblazersgroep van Chr. muziekverg.  Cresendo  uit Hengelo. Alle koren en de muziek  brachten afzonderlijk hun liederen ten gehore. Met als afsluiting een  gezamelijk optreden. 

Foto’s gemaakt in de kerk door Rob Verkerke en in de Betteld door Ina Wesselink.                     Kijk voor meer foto’s op de website in menu onder foto’s

Mooi Najaarsconcert Zelhems Mannenkoor

Zaterdag 1 oktober was er het Najaarsconcert van het Zelhems Mannenkoor m.m.v Popkoor Reborn uit Wichmond. Het was fijn voor beide koren om na de coronatijd weer op te mogen treden.  Er werd  een afwisselend programma ten gehore gebracht. Het publiek kon dan ook volop genieten van de beide koren. Een ieder met een eigen stijl, in een goed gevulde Remigiuskerk te Hengelo (g). Tot slot zongen beide koren nog samen als afsluiting Blowin’ in the Wind  en Prosit.  Dit omdat de avond stond in het teken van oktober als “Wijnmaand” en men kon dan ook in de pauze en na afloop genieten van een heerlijk glaasje wijn van Wijngaard De Oosthoek uit Zelhem. Er was een ontspannen en gemoedelijke sfeer. (Foto’s Ina Wesselink.) 

Het Zelhems Mannenkoor Pop koor RebornZelhems Mannenkoor samen met Reborn “Prosit”

Voor meer foto’s kijk bij foto’s 2022

 

 

Start Zangseizoen Zelhems Mannenkoor.

Het Mannenkoor ging na de vakantie op 25 augustus weer van start met de wekelijkse repetities op de donderdagavond van 19.45-22.00 uur. De wekelijkse repetities zijn in Cultureel Centrum De Brink, Stationsplein in Zelhem. Ook nu weer o.l.v. Susanna Veerman en de vaste pianiste Yvonne Beeftink.

Vooraf aan de 1e repetitie op zaterdag 20 augustus werd er als start van het nieuwe seizoen een gezellige barbecue georganiseerd voor leden en hun partners. Het was dit jaar op de boerderij van Herman en Heleen Nijenhuis in Halle. Onder stralende weersomstandigheden werd het een buiten gebeuren met een  barbecue  deze was perfect verzorgd door Marielle  van Osch. Ook was er een muzikale omlijsting.

Men gaat dan nu weer volop van start ter voorbereiding voor het najaarsconcert op zaterdag 1 oktober in de Remigiuskerk te Hengelo (g) Het koor Reborn uit Wichmond zal hieraan meewerken. Het thema van dit concert is: “Wijn”. (nader info volgt). Het Mannenkoor is op zoek naar versterking. Mannen die belangstelling hebben om eens een repetitieavond mee te maken zijn iedere donderdagavond vanaf 25 augustus van harte welkom. Kom dus geheel vrijblijvend eens binnenlopen tussen 19.45-22.00 uur in Cultureel Centrum De Brink in Zelhem.

Ook de stemperiode van de Rabobank Clubkas Campagne 2022 komt eraan!De stemperiode gaat van start op 5 september en duurt tot en met 27 september 2022.Bent u lid van Rabobank Graafschap, laat uw stem dus niet verloren gaan. Het Zelhems Mannenkoor is in ieder geval blij met uw stem.