Concertreis Zelhems Mannenkoor naar Joure.

Van vrijdag 25 mei t/m zondag 27 mei 2018 zal het  Chr. Mannenkoor Zelhem  samen met partners een bezoek brengen aan Joure. Vanuit Zelhem wordt er vertrokken per touringcar richting Friesland.

’s Middags zal er een bezoek worden gebracht  bij Sonnema (Berenburg) in Bolsward.

Het koor zal overnachten in het Haje Hotel in Joure. ’s Avonds zal er dan een concert worden gegeven in het verzorgingshuis “Vegelin State” in Joure. Zaterdag gaan we de Friese wateren op met de rondvaartboot  de “Simmerwille”.  Tijdens de boottocht zal er ook zeker gezongen worden. Zoals gebruikelijk is er op zaterdagavond een gezellige avond. Zondagmorgen gaan we medewerking verlenen in de eredienst in de PKN kerk “De Oerdracht” in Joure. De voorganger in deze dienst zal zijn Ds. Christien Ferrari, voormalig predikant van de Gem. Hengelo (g). Waar wij het geheel afsluiten met een klein koffieconcertje in de kerk. Daarna gaan we weer richting Zelhem.

kerk Oerdracht in Joure