Meerkorenconcert Zelhems Mannenkoor

Meerkorenconcert Zelhems Mannenkoor.

Het Chr. Mannenkoor Zelhem, organiseert in samenwerking met de KCZB afd. Gelderland een meerkorenconcert.

Dit speciale concert zal plaats vinden op zaterdag 20 oktober aanvang 19.30 uur in de St. Werenfriduskerk in Zieuwent. (de kathedraal van de Achterhoek)met zijn geweldige akoestiek. In de kerk zijn ongeveer 700 zitplaatsen.

Het Zelhems Mannenkoor staat o.l.v. Susanna Veerman met aan de piano Yvonne Beeftink. Aan dit concert zal meegewerkt worden door het Popkoor A Sign of Friendship uit Didam en de Gospelgroep The Joysingers uit Dinxperlo.

De organisatie is nog in onderhandeling met een gemengd koor die als vierde koor ook zal gaan meewerken aan dit concert. Tijdens het wisselen van de koren zal er samenzang zijn onder begeleiding van het kerkorgel. De diversiteit van de koren die deelnemen betekent meteen ook dat er een afwisselend en mooi programma zal worden  gepresenteerd.Dus een avond om volop van te genieten.

Gospelgroep The Joysingers

popkoor A Sign of Friendship